.Понеделник - Събота 9:30 - 18:30

 

 

На посочения от Вас имейл ще получите стокова разписка на която е изписана сумата на продукта, а за сума за доставка няма да има начислена такава, тъй като тя ще бъде таксувана от самите куриери по техни тарифи - съответно до офис на ЕКОНТ около 6,00лв.-8,00лв. в зависимост от населеното място.

На посочения в поръчката имейл адрес ще получите съобщение, когато пратката е изпратена, съответно и кога ще я получите.

 

Доставка

ОНЛАЙН МАГАЗИН PAOLOBAGS РАБОТИ СЪС СКЛЮЧЕН ДОГОВОР С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС И ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА МАГАЗИНА ПОЛЗВАТ 20% НАМАЛЕНИЕ ПРИ ДОСТАВКАТА. ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ Е НА ЦЕНА ОКОЛО 5,90ЛВ.-7,90ЛВ.

Закупените стоки от онлайн магазина за МЪЖКИ И ДАМСКИ КОЖЕНИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА СЕ ДОСТАВЯТ от куриерска фирмa Еконт Експрес на адреса, който е попълнен от кУпувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазина PAOLOBAGS.COM се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента, като сумата зависи от теглото и стойността на наложения платеж.

При изпращане на закупени стоки от онлайн магазина до офис на фирма Еконт Експрес, клиентът заплаща между 15% и 20 % по-ниска цена за доставка.
Куриерската фирма, с която работи PAOLO BAGS собственик на онлайн магазина разполага на своя сайт с електронен калкулатор, с които може да бъде пресметната точната цена за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24ч. до 48ч. часа след извършване и потвърждаване на поръчката, с изключение на празничните и почивни дни.  Заявки приети след 16.00ч., се обработват на другия ден!

Публикуваните ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА и др. са налични на склад и могат да бъдат поръчани. Стоки, които нямат наличност наш оператор ги сваля от публикация докато не бъдат доставени отново.

Разходите по доставката се поемат от клиента.
За информация: Цената на обикновена доставка до офис на Еконт е на стойност между 5.90лв. и 7.90лв., а цената на доставката до избран от Вас адрес е на стойност приблизително 8-9лв.

Клиентите на онлайн магазина могат да заплатят закупените продукти чрез наложен платеж /заплащане след получаване на закупените стоки/

На всички наши клиенти пожелаваме ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ от онлайн магазина за ДАМСКИ И МЪЖКИ КОЖЕНИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА PAOLOBAGS.com!


Любими продукти

Списъка с любими е празен.

ДАМСКИ РАНИЦИ

КОЛЕКЦИИ 2020

ВЕЧЕРНИ ЧАНТИ ПЛИК, КЛЪЧ

ОФИЦИАЛНИ ДАМСКИ ЧАНТИ

КУФАРИ И САКОВЕ

КУФАРИ ЗА РЪЧЕН БАГАЖ

КОНТАКТ С НАС
ПЛАЩАНЕ
Плащане след преглед и тест
БЪРЗА ДОСТАВКА
Доставка  24-72 часа