Покупки
0 Продукта - 0,00 лв
Нямате направени покупки!

СЪСТОЯНИЕ НА ВАШИТЕ ПОКУПКИ

Статии за чанти, портмонета, портфейли, куфари и раници

На път: Куфар или Сак

Куфар или сак.

Post by   Super User

Какви чанти носят мъжете

За  мъжете чантата не представлява толкова моден аксесоар, колкото нужда и необходимост от практично решение за всекидневна употреба и изискванията на всеки мъж е според неговите нужди и професия.

Голяма част от мъжете избират за чанта най- удобната и практична чанта. Предпочитания цвят си остава и до днешни дни черния. Повечето предпочитания са свързани с плътната дръжка, здравите ципове и шевове.

Най- голям дял от продажбите на мъжки чанти е с размер, който позволява в нея да се побере ключ, лични документи, портфейл и дребни неща за всекидневна употреба.

Post by   Super User

Как да изберем подходящия цвят за чанта

За избора на цвят на дамска чанта няма точна рецепта или готово решение, но може с тази съвети да улесним вашия избор.

Универсални цветове. Съществува неписано правило, че черния и кафявия цвят са не задължаващи за аксесоарите и по- специално за чантите. Ако модела на чантата и нейната функционалност много Ви харесва и искате да я носите с най- различни тоалети избора е черно или кафяво.

Строго комбиниран цвят/цветове. При този метод на избор на цвят на чанта се спазва цветовата гама на тоалета и дрехите, както и обувките и евентуално шапката.

Независимо и многоцветно. Този метод на избор е много лесен, тъй като се отнася за чанти с няколко цвята, чанти на райета с различен цвят, чанти с парчета различен плат или кожа, чанти с цветни бродерии или щампи.

 

Post by   Super User

Избор на дамска чанта

Дамската чанта е неразделна част от тоалета и аксесоар, който задължително присъства във всекидневието на жената.

В днешно време при огромното свръх производство разнообразието и наличието на много марки и производители, както и дизайнерски къщи и ателиета избора е голям.

Чантите се предлагат с всевъзможен дизайн и цветова гама. Материите, от които се правят чантите е голям особено по отношение на наличието на най- различни видове полиестер и изкуствени и естествени влакна.

С бързото темпо на развитие на текстилната и модна индустрия към настоящия момент пазара за дамски аксесоари и по- специално чанти е пренаситен.

Въпреки всичко избора на чанта не е труден, тъй като всяка жена има конкретни, точни и ясни изисквания за чантите, които ползва всекидневно или по определен повод.

Post by   Super User
TOP
ДАМСКИ РАНИЦИ пазарувай
TOP
ВЕЧЕРНИ ЧАНТИ пазарувай
TOP
ДАМСКИ РАНИЦИ пазарувай
TOP
ВЕЧЕРНИ ЧАНТИ пазарувай

Новини и статии за чанти

Дамската чанта е неразделна част от тоалета и аксесоар, който задължително присъства във ...
За избора на цвят на дамска чанта няма точна рецепта или готово решение, но може с тази съвети да ...
За  мъжете чантата не представлява толкова моден аксесоар, колкото нужда и необходимост от ...

Facebook

 

Контакти

  • Email paolobags@abv.bg
    office@paolobags.com
  • Телефон +359 895136660
  • Адрес ул.Прелом-8, София 1113 България

PaoliBags.com е онлайн магазин за дамски и мъжки кожени чанти.

Магазина е специализиран за всички видове чанти, портмонета, портфейли, куфари, сакове, раници, колани и аксесоари от кожа.

В магазин paolo bags се предлагат голямо разнообразие дамски кожени чанти и раници, мъжки чанти от плат, брезент и естествена кожа и еко кожа. продуктите са както на български производители, така и на световни производители и марки.

Real time web analytics, Heat map tracking
Paolobags.com използва бисквитки. Продължавайки с разглеждането, Вие приемате използването на бисквитки...
Ok